June 17, 2019
News Ticker

Liderul PRO România, senatorul Adrian Țuțuianu: “Daniel Comănescu a dovedit verticalitate și caracter!”

Camarila Plumb și-a atins scopul. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a fost înlăturat definitiv după excluderea revoltătoare din PSD.

Câteva lucruri rămân după acest episod și cine e suficient de treaz poate să ia aminte:
Nimeni nu va sta în picioare dacă nu va fi supus total intereselor personale de afaceri ale famigliei Rovana&Andrei Plumb (câțiva primari din județ știu,deja, despre ce vorbesc și ce presiuni se fac asupra lor);
Cei care sunt astăzi „iubiți” și „lăudați” de Rovana și Andrei Plumb vor fi scuipați mâine dacă vor fi terminat cu folosirea lor. Vă dau în scris lucrul ăsta și am garanția a tot ceea ce am spus în ultimele 4 luni și mi s-a confirmat;
Observați cum se „bate” Liviu Dragnea cu Statul Paralel, dar nu are nicio problemă să numească un securist în fruntea Consiliului Județean, un individ care face carieră înregistrându-și colegii și făcându-le dosare. Ce încredere poate să producă un astfel de personaj? Securitatea e restaurată prin oameni și metode specifice, dar securiștii lui Dragnea sunt „patrioți”.
Daniel Comănescu a dovedit Verticalitate și Caracter. Daniel Comănescu le-a dat tuturor o lecție impresionantă și a arătat că nu toți oamenii se pot cumpăra, că sufletul nu e de vânzare. Pentru mine e suficient să știu că pot să merg cu el oriunde fără să mă tem!

Și vreau să știe că îl înțeleg mai bine decât oricine. Acum 5 luni, și eu am crezut că nimic din ce se întâmplă în jurul meu nu poate fi adevărat. Am fost dezgustat de minciună, de trădare. Dar îi spun aici, ca unui prieten: Daniel, o lume s-a închis, dar se deschide alta, care sper să fie mai corectă, mai curată. Și, dacă vrei să-ți continui parcursul politic, te aștept cu toată deschiderea alături de noi, în ProRomânia. Vom fi MaiPuternici împreună!

senator Adrian Țuțuianu – vicepreședinte PRO România

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.