November 28, 2020
News Ticker

ALDE a depus la BEC peste 350.000 de semnături de susținere a candidaților la alegerile europarlamentare

Alegerile din luna Mai vor defini reprezentarea europeană și rolul României în Europa. ALDE susține cu toată puterea proiectul european.

Echipa pe care ALDE o propune pentru Parlamentul European are experiența și cunoștințele necesare pentru a promova interesele românilor.

România pe care ne-o dorim reprezentată în Europa este o țară mai puternică și respectată! Suntem ferm convinși de valorile europene și de drumul european al României.

Credem într-o Românie puternică într-o Uniune Europeană unită! Asta-i România pe care ne-o dorim în Europa!

Va trebui să spunem românilor de ce Europa este în continuare o soluție, ce trebuie să facem pentru democratizarea unor instituții europene, ce vom face pentru România, și mai puțin contra, pentru că de 5 ani de zile m-am săturat, cel puțin eu personal, de politica contra, contra a ceva, contra tuturor, dar contra.

În ceea ce îi privește pe cei prezenți pe liste, am avut un număr mare de criterii care au avut punctaje diferite.

În primul rând, experiența profesională și parcursul profesional, pentru că avem convingerea că cineva care vrea să facă politica trebuie să fi demonstrat în domeniul în care lucrează și s-a specializat.

Al doilea lucru este experiența politică, rezultatele pe care le-au avut în alegerile precedente, în 2016 sau din anul 2014 cu organizațiile pe care le conduc

Totodată, stăpânirea unei limbi de circulație internațională, relațiile politice la nivel european

Ionel Petre – președinte ALDE Dâmbovița

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1