June 18, 2019
News Ticker

Liderul PSD Butimanu, Gabriel Olteanu, Ripostă la Adrian Țuțuianu: “Când m-ați susținut pe mine?!”

Domnule Tutuianu, sincer nu m[ pasionează conferințele Pro România, dar am fost sunat de un prieten, care mi – a semnalat,, criticile,, dvs la adresa noii conduceri a PSD Dâmbovița. Referitor la ceea ce spuneți despre mine:,, perdant al alegerilor locale, dacă eram în continuare președinte al PSD Dâmbovița nu l- as mai fi susținut,,.

Dar când m – ați susținut pe mine? Va aduc aminte ca în 2015 am candidat pt funcția de vicepreședinte PSD Dâmbovița, cu susținere zero, din parte lui Adrian Tutuianu, doar ca Partidul, delegații conferinței județene, au votat cu sufletul și astfel am ajuns în B P J. Vorbiți de alegeri locale, în Butimanu? Puteți să enumerați măcar un singur lucru făcut de Adrian Tutuianu în aceea perioadă în Butimanu? Va spun eu, Nimic! În perioada cât am fost viceprimar și primar interimar, am stat în genunchi la ușa dvs pt a mișca ceva în Butimanu, i- mi aduc aminte că am făcut o asociere cu CJD pt 1,8 km asfaltare și timp de 2 ani am sperat că măcar lucrul ăsta să poată fi realizat! Dar.. Nimic! Butimanu, sau Gabi Olteanu nu aveau prioritate pt Adrian Tutuianu!

I- mi amintesc seara de după votul din Conferinta Judeteana din 2015, când a – ți venit la mine și m – ați apostrofat :,, ai avut un discurs de clasă politică, dar nu trebuia să lovești în mine,,! V- am răspuns :,, Cred că trebuie să analizați sala, oamenii au fost de acord cu ceea ce am spus eu, trebuie să înțelegeți și să remediați greșelile față de ei,,! Din acel moment am fost tras pe linie moarta din punct de vedere politic, așa a- ți înțeles acel moment și se pare că și astăzi gândiți la fel! Am crezut și cred în continuare în doctrina PSD, cred în echipa PSD actuala și sunt convins ca electoratul din Dâmbovița va gira cu încrederea lui actuala conducere!

Gabriel Olteanu – președinte PSD Butimanu și vicepreședinte PSD Dâmbovița

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.