December 3, 2022
News Ticker

Lovitură de teatru! Cosmin Bozieru a semnat cu ALDE și preia șefia Organizației Municipale Târgoviște

Lovitură de teatru în politica dâmbovițeană! Fostul viceprimar al Târgoviștei, Cosmin Bozieru – ex președintele PPDD Dâmbovița și șeful de Cabinet al primarului Daniel Cristian Stan, a părăsit PSD pentru ALDE Dâmbovița, acceptând oferta concretă a liderului Ionel Petre – Ministru Subsecretar de Stat și Vicepreședintele ANANP (Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate). Cosmin Bozieru a preluat (și) președinția interimară a Organizației Municipale ALDE Târgoviște, alături de consilierul local municipal Dumitru Barbu și de Cornel Chițulescu, urmând să fie sprijinit în demersul său, de consolidare ALDE Târgoviște, și de către Tudorică Răducanu – fost viceprimar al Târgoviștei, președintele Partida Romilor PRO Europa Târgoviște.

În primul rând, aș vrea să mulțumesc colegilor mei pentru modul în care m-au primit alături de ei, să-i mulțumesc domnului președinte Ionel Petre pentru încrederea acordată, iar această nouă provocare mă onorează și mă responsabilizează. Ne așteaptă 4 examene electorale grele, la care trebuie să fim pregătiți, noi adresându-ne, în primul rând, electoratului liberal.

Convingerile mele sunt liberale, iar obiectivul nostru este să consolidăm Organizația Municipală, să avem reprezentanți în toate secțiile de votare și să obținem rezultate foarte bune la toate cele 4 teste electorale. Vrem să consolidăm Organizația de Femei, Organizația de Tineret și să ne organizăm cât mai bine la nivelul cartierelor (…) Domnul Tudorică Răducanu va fi alături de mine, așa cum a fost și până acum“, a declarat Cosmin Bozieru – noul președinte interimar ALDE Târgoviște.

Am avut discuții încă din 2015, din februarie-martie, cu domnul Cosmin Bozieru, și mă bucur că a acceptat invitația noastră de a ni se alătura. În acest moment, avem 486 de membri activi la Organizația Municipală, iar dorința noastră este să o întărim și să obținem rezultate foarte bune la următoarele alegeri. Da, vor mai fi câteva surprize, pe care vi le vom prezenta în perioada următoare, oameni care sunt, deocamdată, captivi, în pozițiile pe care le ocupă, și îi mulțumesc public domnului Ludovic Orban pentru politica pe care o face, pentru că singurul partid, cu adevărat liberal, este ALDE“, a precizat Ionel Petre – Președintele ALDE Dâmbovița.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1