July 11, 2020
News Ticker

Simpatizant PRO România ?! Geta Valentina Popa! Consilier local orășenesc PSD Răcari, dat afara din partid

Stimate domn Ţuţuianu Adrian, până de curând Preşedinte al Partidului Social Democrat Dâmboviţa, organizaţia PSD RĂCARI este surprinsă de a fi subiect de discuţie intr-o conferinţă de presă susţinută de dumneavoastră la sediul Pro România Dâmboviţa.

Surprinsă, in primul rând că nu v-aţi obişnuit cu gândul că nu mai primeste “indicaţii preţioase” de la dumneavoastră, mai puţin surprinsa că denaturaţi adevărul şi foarte surprinsa că aveţi pretenţia să menţină în organizaţia noastră un om care vrând -nevrând , ca angajat al dumneavoastră ,vă urmează, vă informează şi vă ascultă ordinele.

Dumneavoastră aţi părăsit acest partid, v-aţi alăturat unui alt partid şi, în consecinţă, vă rugăm ca pe noi, cei ce am rămas in continuare să milităm in ceea ce credem, în PSD să ne scutiţi………….

Despre domnişoara consilier Popa Geta Valentina, pe care B.P.L. al PSD Răcari a hotărât să o excludă din rândurile membrilor PSD, atât dumneavoastră cât şi celor interesaţi, vă comunicăm următoarele:

  1. Domnisoara Popa Geta Valentina nu s-a achitat de obligaţiile financiare faţă de organizaţia PSD Răcari ( cotizaţie restantă 3 luni).
  2. Domnisoara Popa Geta Valentina, sub directa indrumare a dumneavostră a distribuit in spaţiul media articole denigratoare atât la adresa partidului cât şi la adresa conducatorilor actuali ai acestuia.
  3. Racolarea de consilieri locali PSD pentru infiinţarea de noi organizaţii locale Pro România.
  4. Domnisoara Popa Geta Valentina şi-a exprimat in faţa B.P.L .al organizaţie PSD Răcari, în mod expres, intenţia de a continua activitatea alături de dumneavostră, ca şi consilier parlamentar, al unui senator al Partidului Pro România.
  5. Domnisoara Popa Geta Valentina şi-a exprimat şi convingerea că poate fi în continuare şi consilier local din partea PSD al C.L. Răcari ( şi cu noi şi cu voi).

Organizaţia PSD Răcari a considerat că domnişoara Popa Geta Valentina reprezintă un caz clar de “incompatibilitate” , prin acţiunile sale aducând grave prejudicii de imagine Partidului Social Democrat, ceea ce a dus la decizia de excludere din partid. Este un lucru asumat prin vot de 14 membrii ai B.P.L. din 15 prezenţi.

Domnule Ţutuianu Adrian, pentru că tot ne-aţi ridicat mingea la fileu, vă promitem că revenim cu dezvăluiri interesante despre cum aţi păstorit dumneavoastră organizaţia PSD Răcari, în stransă colaborare cu administraţia locală Răcari , în frunte cu domnul primar PNL , Caraveţeanu Marius Florin.

Biroul de presă al PSD Răcari

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1