August 23, 2019
News Ticker

Alături de Leo Iorga! Fostul solist al trupei COMPACT are nevoie de sprijinul nostru în lupta cu boala

Prin cântecele sale, Leo, ți-a fost alături în momente importante și încă îți este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, “După ani și ani” se reîntoarce în atenția ta pentru a îți cere să-i fii și tu alături de data aceasta. Leo Iorga se luptă cu cancerul de 8 ani și câteodată câștigă și urcă pe scenă iar câteodată, adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăți în care trebuie să luptăm împreună.

Acum o săptămână, a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas.

În 2011 Leo a fost supus primei operații pentru extirparea unei tumori la plămân. Prima întrebare a lui Leo adresată medicului, după ce și-a revenit din anestezie, a fost “Când pot să cânt?“. Și după șase luni a urcat pe scenă. Dar boala a recidivat, au apărut metastaze – la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân. A trecut prin multe intervenţii chirurgicale și le-a suportat cu încredere și curaj. A suportat stările chinuitoare date de chimioterapie, a încercat și varianta vaccinului cubanez, a făcut și imunoterapie. Dar nimic din toate astea nu l-a ținut departe de scenă și de publicul care îl iubește. Poate că dragostea oamenilor (familie și fani) i-a dat forța de a merge mai departe și de a încerca pe propriul corp orice. Pentru că Leo vrea să cânte, el trăiește pentru și prin muzică: “Cât mă va ține Dumnezeu pe pământ vreau să cânt” spunea când nu era la tratament. Leo a fost mereu alături de cei care îl iubesc, adică pe scenă, în fața publicului, oriunde în țară cu medicamentele după el.

Nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul vostru, al prietenilor, al fanilor, al oamenilor de bine, al rugăciunilor și gândurilor bune și nu în ultimul rând al sprijinului financiar primit. Acum ne aflăm într-un alt impas, deoarece metastazele de la unicul plămân au crescut considerabil, terapia recomandată de medicii din țară și din străinătate, presupune o intervenție specială Cyberknife , stereotaxie și alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg)

Noi, familia, îl știm pe Leo Iorga – omul. E un soț, un tată și un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos și vesel. Și ni-l dorim lângă noi cât mai mult timp.

Pe artistul Leo Iorga îl știți și voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifică, etc. Vocea lui Leo a intrat în sufletele iubitorilor de gen-“ După ani și ani”, “Singur în noapte”, “Să te gândești la mine”, “Trenul pierdut”, “Cine ești tu oare etc .

Contăm pe voi, cei care îl iubiți, să fiți alături de noi în demersul de a-l ajuta, de a strânge banii necesari pentru această operație.

Vă mulțumim că i-ați fost alături până acum și simte că-i sunteți alături în continuare.

Dumnezeu lucrează prin oameni, pentru oameni! Fiți binecuvântați !

Donațiile se pot face și în conturile deschise pe numele lui Leo, la BCR:

Iorga Leonard – BCR

CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001

CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001

cod swift: RNCBROBU

sursa: https://www.facebook.com/donate/316834955636266/10211799016005855/

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.