December 5, 2020
News Ticker

Intăriri pentru promovare! Neicuțescu, Șandru și V.Alexandru, transferați la Chindia Târgoviște

Chindia Târgovişte a transferat trei jucători importanţi în această pauză competiţională. Echipa noastră i-a legitimat pe Mihai Neicuţescu, Bogdan Şandru și Valentin Alexandru. Cei trei s-au alăturat deja lotului pregătit de Viorel Moldovan şi urmează să efectueze stagiul de pregătire centralizat de la Mogoşoaia. 

Mihai Neicuţescu este un atacant în vârstă de 20 de ani care a mai jucat la Chindia şi în sezonul 2017-2018. Acesta a reuşit să înscrie 4 goluri pentru echipa alături de care a jucat şi barajul de promovare în Liga 1. La fel ca şi în stagiunea trecută, Neicuţescu a fost împrumutat de oficialii târgovişteni de la Dinamo Bucureşti, semnând un contract valabil până la finalul campionatului.

Bogdan Şandru este fundaş, are 29 de ani, iar în turul campionatului a evoluat în Liga 1. Acesta a fost pus pe liber de cei de la Dunărea Călăraşi la finalul anului 2018. De-a lungul carierei, Şandru a mai trecut pe la echipe precum CSMS Iaşi, Pandurii Târgu-Jiu sau Universitatea Cluj. Fundaşul originar din Băicoi a semnat un contract valabil până în iunie 2020.

Valentin Alexandru este ultima achiziție a Chindiei din această pauză competițională. Atacantul în vârstă de 27 de ani a fost împrumutat de la Dunărea Călărași până la finalul acestui sezon, însă oficialii clubului nostru au posibilitatea să-l cumpere pe Alexandru după cele șase luni contract. Acesta a fost unul din jucătorii de bază care au ajutat-o pe Dunărea Călărași să promoveze stagiunea trecută, fiind desemnat golgheterul echipei, cu 24 de reușite. În actuala ediție a Ligii 1, noul jucător al Chindiei a înscris un gol. El a mai evoluat la echipele Pandurii Târgu-Jiu, Concordia Chiajna sau FC Clinceni.

Pe de altă parte, echipa noastră s-a și despărţit de trei jucători în această pauză competiţională. Bogdan Vasile, Alin Manea şi Daniel Rogoveanu şi-au încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu Chindia Târgovişte. Le mulţumim celor trei fotbalişti pentru activitatea desfășurată şi le dorim mult succes în viitor!

La capitolul juniori, felicităm convocarea jucătorilor Andrei Şerban şi Cosmin Atanase la loturile României U19, respectiv U18, care vor efectua stagii de pregătire în Grecia şi Cipru,  la începutul lunii februarie.

Sursa: afcchindiatargoviste.ro

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1