May 30, 2020
News Ticker

Arhiepiscopia Târgoviştei! Mitropolitul Nifon, daruri pentru tineri, la Centrul Social Creştin din Târgovişte

În apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, 30 de tineri de la Centrul rezidenţial de tip familial “Sf. Ier. Nicolae” al Centrului Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei (C.S.C.) şi de la Centrul de Servicii Sociale “Floare de Colț” din Târgoviște au primit din partea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, daruri, constând din îmbrăcăminte, încălţăminte și dulciuri.

La acest moment, au participat: Pr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial, doamna Cristina Bucur, directorul Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, Pr. Adrian Rada, directorul Centrului Social Creștin, Părinţi Consilieri de la Centrul Eparhial, precum și reprezentanți ai unor instituții de presă locale.

Înaltpreasfinţia Sa a vorbit celor prezenți despre importanța sărbătorii Nașterii Domnului, care ne îndeamnă la solidaritate și comuniune, la a ne manifesta cu iubire, generozitate și bunăvoință față de toți semenii noștri aflați în nevoi și în lipsuri, pentru ca astfel să ne putem bucura, așa cum se cuvine, de venirea în lume a Fiului lui Dumnezeu.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1