May 26, 2019
News Ticker

Viața e ca un zbor de fluture! Spectacol caritabil la Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgoviște


Pentru că tot este luna cadourilor şi a gesturilor de suflet, în data de 9 decembrie vă invităm la un spectacol de teatru inedit. Nu doar că puteţi viziona o piesă de teatru celebră, “Visul unei nopţi de iarna”, ci veţi putea face un gest nobil pentru semenii noştri aflaţi în suferinţă. Evenimentul este unul umanitar, iar fondurile strânse vor fi folosite pentru îngrijirea trupească şi sufletească a bolnavilor din Secţia de Îngrijiri Paliative a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Spectacolul umanitar este oferit de Teatrul Municipal Tony Bulandra, în colaborare cu Televiziunea Regională MDI TV. Iubitorii de teatru se pot bucura de o reprezentare pe care românii o cunosc foarte bine, întrucât a fost interpretată de Florin Piersic în nenumărate rânduri. De această dată, distribuţia este realizată de actorii târgovişteni, iar reprezentanţii Teatrului Municipal spun că pe scenă vor apărea şi feţe noi.

Secţia de Îngrijiri Paliative a fost realizată în urmă cu un an tot cu ajutorul oamenilor cu suflet. În continuare este nevoie de susţinerea noastră pentru ca în secţie bolnavii să beneficieze de cele mai bune condiţii.

Şi lista nevoilor pacienţilor chinuiţi de boală este lungă. În fiecare zi personalul din Secţia de Îngrijiri Paliative încearcă să satisfacă toate nevoile bolnavilor, prin îngrijiri de specialitate. Aici activează doi medici de specialitate, 11 asistenţi, 8 infirmiere, un asistent social, un psiholog şi un cleric, de orice confesiune religioasă. Compartimentul are o capacitate de doar 15 locuri, toate ocupate în permanenţă.

Cei care vor să le uşureze suferinţa bolnavilor şi totodată să se bucure de o comedie pusă în scenă de actorii târgovişteni sunt aşteptaţi în data de 9 decembrie, începând cu ora 19 la Teatrul Municipal Tony Bulandra. Haideţi să facem un gest nobil în luna magică a Crăciunului. Să ne gândim că nu ei au ales să fie aşa, dar noi putem alege să le fie bine!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.