May 27, 2019
News Ticker

Dialog la distanță, Țuțuianu-Plumb: “Are numai interese!”/”Îi urez multă sănătate!”

Adrian Țuțuianu a lansat atacul la adresa Rovanei Plumb, după ce noul președinte interimar PSD Dâmbovița a votat în favoarea excluderii din partid a fostului ei șef de organizație județeană. Țuțuianu o acuză pe Plumb că habar n-are de problemele Dâmboviței și că n-a făcut nimic pentru județul care a trimis-o în Parlamentul României.

“Doamna Plumb are numai interese! Nu a lucrat niciodată în afara intereselor personale! Dorește să ajungă europarlamentar, dorește să fie comisar european și, în condițiile acestea, a acceptat orice. M-am ferit să atac vreun coleg de partid, dar când tu, Robana Plumb, votezi pentru excluderea celui care-ți este președinte, celui care a condus, știi bine, cu rezultate, această Organizație Județeană, înseamnă că lucrurile s-au rupt definitiv între noi și nu mai avem de ce să ne mai reținem în a comenta prestația unuia sau altuia. Putea să aibă bunul simț să se retragă din sală, să spună: stimați colegi, este vorba de președintele meu de organizație, mă pot abține de la această chestiune. Se puteau găsi 1000 de metode prin care să ne păstrăm obrazul curat. Rovana Plumb nu știe nimic despre județul ăsta! N-am nicio îndoială! O cunosc atât de bine, încât nu trebuie să fac prea multe demonstrații. Întreb eu astăzi pe doamna Plumb: DN7 și DN71 sunt pe bani europeni, este Ministrul Fondurilor Europene, a făcut ceva pentru aceste proiecte?! Absolut nimic! Am văzut că este foarte preocupată de autostrăzi la Alexandria, dar, în niciun caz, de drumuri în Dâmbovița“, a declarat Adrian Țuțuianu – senator independent.

În replică, deputatul Rovana Plumb – președinte interimar PSD Dâmbovița, vicepreședinte PSD și Ministrul Fondurilor Europene, a precizat că “Adrian Țuțuianu a trecut printr-o perioadă grea, se înțelege și, de acum, cu eleganță, vă spun că nu-i voi mai răspunde niciunui atac personal și îi urez multă sănătate!”

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.