May 26, 2019
News Ticker

Boicot şi nu prea! Primarii din Dâmboviţa, întâlnire cu secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu


Alexandru Oprea

Primarii PSD din Dâmbovița au fost invitați în sediul central al partidului din str Kisseleff la o întâlnire cu secretarul general Codrin Ștefănescu, reuniune la care ar fi trebuit să participe și președintele Liviu Dragnea.

Am fost peste 20 de primari și consilieri județeni, în pofida așa-zisului boicot al lui Ţuţuianu și acoliților lui. Mulți dintre primari au fost întorși din drum după ce i-a sunat Ţuţuianu. Doamna președinte Rovana Plumb n-a mai putut să participe fiind în drum către Capitala de la Bruxelles, dar ne-am întâlnit cu secretarul general Codrin Ștefănescu, ce ne-a transmis un mesaj de unitate din partea domnului președinte Liviu Dragnea. Mâine seară (nr-joi) este Top – ul Firmelor, dar vineri, la ora 18:00, vom convoca un Birou Permanent Județean. O să vorbesc în seara asta cu doamna Ministru Rovana Plumb“, ne-a mărturisit Alexandru Oprea – ex președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Am fost prezenți vreo 20 și ceva de primari. Am vorbit cu Codrin Ștefănescu, ne-a explicat ce s-a întâmplat în ședința CEx, a fost întrebat dacă nu se putea o sancțiune mai ușoară în ceea ce îl privește pe Adrian Ţuţuianu, iar el ne-a explicat cum au decurs cele 2 ședințe CEx. Este o hotărâre a conducerii partidului, noi trebuie să ne supunem și nu mai e loc de întors“, ne-a declarat unul dintre primarii prezenți la întâlnirea de miercuri de la București.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.