May 27, 2019
News Ticker

Primăria Târgoviște! Proiect depus, parc nou, lângă Complexul Turistic de Natație

Astăzi, a fost depus în vederea finanțării din fonduri europene, un proiect care vizează realizarea unui nou parc în municipiul Târgoviște.

Astfel, pe o suprafață de 16.481 mp, situată pe locația fostei UM Gară, administrația locală târgovișteană va construi un parc public de agrement, investiție care, în afara amenajării unei suprafețe de peste 14.000 mp. ca și spațiu verde, presupune construirea în plus a unei piatete și a unei fântâni arteziene, a unui loc de joacă, a unei zone de fitness, a unei biblioteci în aer liber, dar și amenajarea aleilor pietonale și a pistelor pentru biciclete.

Precizăm că investiția menționată reprezintă numai primul proiect important de extindere a spațiilor verzi din municipiul Târgoviște, în condițiile în care, până la sfârșitul acestui an, va fi depus și proiectul care vizează construirea unui parc în imediata vecinătate a Complexului Turistic de Natație Târgoviște.

Sursa de finanțare a lucrărilor amintite este asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 4, Prioritatea de Investiții 4.2, “Realizarea de acțiuni destinate îmbunătățirii mediului urban, revitalizării orașelor, regenerării și decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului și promovării măsurilor de reducere a zgomotului”.”, a declarat Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.