May 27, 2019
News Ticker

130 de specialiști din 10 țări! Global Interferences of Knowledge Society, Conferință la Universitatea Valahia Târgoviște

Facultatea de Științe Economice a Universității „Valahia” din Târgoviște organizează în zilele de 16 și 17 noiembrie 2018 conferința internațională intitulată „Global Interferences of Knowledge Society”.

Conferința internațională reuneşte peste 130 de specialişti din zece ţări (Algeria, Bosnia-Hețegovina, Bulgaria, Camerun, Chile, Croația, Franța, Grecia, Maroc și România). Pe parcursul celor două zile vor fi dezbătute peste 70 de rapoarte științifice în cadrul ședințelor plenare și a secţiunilor tematice.

Deschiderea oficială a acestei manifestări ştiinţifice internaţionale va avea loc vineri, 16 noiembrie, ora 9.30 în Amfiteatrul ICSTM din Campusul Universitar, în prezența comunității academice târgoviștene, a oficialităților locale, dar și a unor invitați speciali precum dl. Mile Vasic, Ambasadorul Bosniei-Herțegovinei la București și prof. univ. dr. Nicolae Istudor, rector al ASE București și președinte al Asociației Facultăților de Economie din România.

Conferința se bucură de sprijinul unor instituții și organizații internaționale precum Agence Universitaire de la Francophonie (AUF), Association Internationale des Economistes de Langue Française (AIELF), Institut CEDIMES France, care confirmă prestigiul și anvergura evenimentului. În plus, organizatorii beneficiază de susținerea asociațiilor științifice și profesionale naționale și locale (AFER, SAMRO, AVES, Asociația Absolvenților UVT), a Consiliului Județean Dâmbovița, a Raiffeisen Bank și BCR.

În cei 26 de ani de existență, Facultatea de Științe Economice a organizat trei evenimente științifice de anvergură internațională: seminarul internațional ”Management de la transition” în perioada 1994-2006 , conferința internațională ”European Spaces” în perioda 2008-2014, urmată de o nouă conferință tematică intitulată ”Global Interferences of Knowledge Society”, începând din anul 2016 și ajunsă în prezent la a doua ediție.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.