May 27, 2019
News Ticker

Liga a 3-a, Seria a 3-a! ASFC Pucioasa – CSM Flacăra Moreni, 3-0 in derby-ul orgoliilor dâmbovițene

Derbyul orgoliilor dâmbovițene s-a terminat cu victoria echipei ASFC PUCIOASA.

Cu o primă repriză care a fost la îndemâna jucătorilor lui Cristi Balașa, golurile au venit de la sine, chiar de la începutul jocului. Florin Letu a profitat de eroarea apărării adverse și în minutul 3 a împins mingea în plasa porții morenarilor. Intrat pe teren după doar 7 minute în locului lui Niculaescu, care a ieșit accidentat, Richard Țilica a reușit primul gol în tricoul formației noastre (27’). Scorul final a fost stabilit de Tiberiu Calofir, care a reușit să speculeze greșeala adversarului și astfel, în minutul 35’, tabela de marcaj arată 3-0 în favoarea noastră.

Partea secundă nu a mai fost la fel de intensă, jucătorii antrenați de Gabi Paraschiv încercând să recupereze diferența prin multe mingi trimise lung. Zona de 20 de metri a apărării noastre a devenit astfel locul de luptă pentru minge, dar fără succes pentru adversar, care a reușit doar să echilibreze jocul în ultimele minute

Caseta tehnică

ASFC PUCIOASA: Curiman – Călin, Blas, Niță, Dita – Lungeanu – Calofir (88-Leotescu), Nedelea (80-Codroiu) – Iamandache(75-Călinescu), Letu, Niculaescu (7-Țilică).

Antrenori: Cristi Bălașa și Cosmin Lunescu

Flacăra Moreni: Chiran – Costache (84-Oprea), Matei, Oaie, Negrea – Dinu, Vârtej, Zidăroiu (60-Cernea) – Rosciuga (49-Oprescu) – Drăgan, Roman (84-I.Ilie).

Antrenor: Gabi Paraschiv.

Cartonașe galbene: Nedelea 30’, Calofir 67’/Matei 32’, 80’.

Cartonas roșu: Matei 80’

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.