April 24, 2019
News Ticker

Box – CSM Târgoviste ! Super greul Andrei Grigore, campionul României la Tineret


Secția de box a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a obținut un nou rezultat de excepție. Andrei Grigore a devenit campionul țării la categoria +91 de kilograme, o performanță considerată de antrenorul sportivului, maestrul Nicu Tamaș, drept unul senzațional.

Și pentru ca victoria să fie una de colecție, finala categoriei s-a încheiat înainte de limită, după ce adversarul boxerului nostru a abandonat lupta în repriza a doua.

Medalia de aur și primul titlu obținut la tineret a avut o însemnătate aparte pentru că Andrei a ținut să i-l dedice tatălui său, decedat în urmă cu un an: “Am reușit! Am doborât toți adversarii, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Am ieșit campion! Tată, sper că te-am făcut mândru. Te iubesc mult chiar dacă nu mai ești cu mine”, a spus Andrei Grigore după performanța de realizată la ultima ediție a Campionatului Național de Tineret.

Pe parcursul competiției, Andrei Grigore i-a învins pe: Robert Marcu (Jiul Rovinari) – sferturi de finală, Alexandru Ivan (CSA Steaua București) – semifinale și Darius Forai (Zalău) – finală

Tot la Campionatele Naționale de tineret, un alt sportiv al clubului nostru, Gabriel Puiu, a obținut medalia de bronz în limitele categoriei 49 de kilograme

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.