May 30, 2020
News Ticker

“Dubla” Liviu Mihai și Cristi Neguț! ACS Politehnica Timișoara – Chindia Târgoviște 1-3

Chindia Târgoviște a reușit să obțină toate punctele în urma meciului susținut miercuri după-amiază  în compania celor de la ACS Poli Timișoara. Rezultatul a fost 1-3, în favoarea târgoviștenilor, care se află în acest moment pe locul 4, cu 23 de puncte.  Tehnicianul nostru, Viorel Moldovan a început partida cu un prim “11” diferit față de partidele trecute. Acesta le-a acordat șansa de a se remarca și jucătorilor care prind, în general, mai puține minute în teren.

Partida a început cu stângul pentru Chindia. Oaspeții au marcat în minutul 7, prin Stere, în urma unui corner. Atacantul advers a înscris cu capul din fața porții. Moldovan a efectuat două schimbări importante la pauză, introducându-i în teren pe experimentații Daniel Florea și Liviu Mihai. Cel din urmă a reușit egalarea în minutul 67 după un penalty, acordat de arbitru în urma unui henț în careu. Trei minute mai târziu, Cristi Neguț și-a adus echipa în avantaj, reușind o execuție perfectă, cu capul, fără nicio șansă pentru portarul oaspeților. Același Liviu Mihai a asigurat victoria Chindiei, spre final. În minutul 89, mijlocașul nostru a reușit dubla cu un șut în diagonală.

Chindia Târgoviște leagă astfel a patra victorie consecutivă și revine în prima parte a clasamentului, acolo unde bătălia este aprigă. Târgoviștenii nu au voie să facă niciun pas greșit pentru a se menține în prima linie. În etapa următoare, Chindia așteaptă vizita celor de la UTA Arad. Jocul este programat duminică, de la ora 13.00, pe stadionul Eugen Popescu. Vă așteptăm în număr cât mai mare să fiți alături de favoriții dumneavoastră!

Felicitări, băieți! Hai, Chindia!

Poli Timișoara : Contra – Haruț, Filip, Bocșan, Motreanu – Melinte, Avaro (50 Bârnoi), Keita (78 Toboșaru), Codrea – Stere (84 Golda), Drăghici (cpt.). Antrenor: Ștefan Nanu.

Chindia: Popescu – Martac, Dudea (cpt.), Vătavu (56 L. Mihai), Dumitrașcu – Acasandrei, Lungu – Mihaiu, Novac (46 Florea), Șerban – Neguț (85 C. Dinu). Antrenor: Viorel Moldovan.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1