March 7, 2021
News Ticker

Spectacol pe Eugen Popescu! Chindia Târgoviște – Farul Constanța 5-1

Chindia Târgoviște s-a descătușat în partida disputată duminică, pe stadionul Eugen Popescu, contra celor de la Farul Constanța. Băieții pregătiți de Viorel Moldovan au învins cu scorul de 5-1 formația din Dobrogea, oferind un spectacol fotbalistic tuturor celor care au venit la stadion să vadă meciul. 

Târgoviștenii au deschis rapid scorul prin Șerban, tânărul de doar 18 ani crescut la Chindia din preajma junioratului. În minutul 5, Liviu Mihai centrează perfect la bara a doua, în fața porții pentru puștiul vedetă al Târgoviștei, care înscrie cu latul din 6 metri, printre picioarele portarului. Farul a egalat nesperat, un sfert de oră mai târziu, prin Diakite. Fundașul oaspeților a rămas nemarcat la 16 metri și a reușit să-l execute pe Aioani printr-un șut în vinclul porții. Până la pauză, băieții noștri au izbutit să majoreze diferența. În minutul 27 Martac șutează lung în careu, Raclău iese neinspirat să boxeze, se izbește de Diakite, iar mingea ajunge la Lungu care așează cu capul pentru Dudea. Acesta șutează cu sânge rece de la punctul cu var și aduce Chindia în avantaj.

Repriza a doua a început cu o lovitură liberă din fața careului obținută de Florea. Liviu Mihai profită de neatenția apărării adverse, trimite pe jos pentru Novac, care aflat în fața porții, este faultat de Diakite. Arbitrul dictează penalty în minutul 51. Cherchez execută lovitura de pedeapsă fără emoții și duce scorul la 3-1. Câteva minute mai târziu, golgheterul Târgoviștei scapă singur în careu, pătrunde până la 11 metri, de unde trage puternic sub transversală. 4-1 în minutul 58 pentru Chindia, iar audiența este în extaz. Scorul final este stabilit de Neguț, în minutul 88, care după o acțiune frumoasă construită pe cont propriu, îl învinge pe Raclău. Chindia s-a dezlănțuit cu Farul și a dat astfel uitării meciurile mai puțin fericite din ultimele etape.

Echipa noastră trebuie să privească încrezător înainte, deoarece în mai puțin de 48 de ore, Chindia întâlnește în șaisprezecimile de finală ale Cupei României pe CFR Cluj, campioana României din 2018. Meciul este programat miercuri, de la ora 21.30, la Mioveni, pe stadionul Orășenesc. Iar sâmbătă, de la ora 11.00, târgoviștenii se vor deplasa la Brăila pentru disputa cu Dacia Unirea, programată pentru etapa a IX-a. HAI, CHINDIA! BAFTĂ, BĂIEȚI!

sursa: afcchindiatargoviste.ro

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1