October 19, 2019
News Ticker

CSM Târgoviște strânge rândurile! Test util cu Montana 2003, în Bulgaria

Echipa de baschet a clubului CSM Târgoviște a susținut vineri seară un prim meci amical cu Montana 2003, campioana Bulgariei, participantă în Liga Adriatică. Un test apreciat de conducerea tehnică, chiar dacă rezultatul a fost favorabil gazdelor, 79-73 (23-14, 19-17, 13-26, 24-16). „Sunt mulțumit de jocul prestat, de atitudinea pe care au arătat-o toate jucătoarele. A fost un prim test foarte util pentru această perioadă. Trebuie să ținem cont că cele două americance au ajuns în România ieri, au călătorit mai bine de 24 de ore, astăzi au făcut antrenament cu echipa și au ținut să evolueze în primul joc.

De asemenea, Stoenescu, Irimia și Kilin s-au întors luni de la lotul de 3×3 al României, lucrând doar trei zile împreună. Vom analiza jocul și sperăm să creștem de la meci la meci. Timpul ne este un adversar, dar mă bazez pe experiența unor jucătoare și pe dorința de afirmare a celor tinere”.

Revanșa se joacă astăzi tot în Bulgaria, după care echipa va reveni la Târgoviște, pentru a pregăti dubla cu CSM Târgu Mureș, din Turul 1 al Cupei României, programată pentru 26 și 29 septembrie.

CSM Târgoviște: A. Stoenescu 20 (2×3), M. Coker 15 (1), P. Poole 9 (2), G. Irimia 8, L. Toma 6 (1), L. Vaida 5 (1), A. Ghiță 4, C. Popescu 4, A. Chivu 2, D. Tănase, T. Kilin. Antrenori: Cătălin Tănase, Marian Enache. Director sportiv: Ioan Valerian.

 

Sursa – csmtargoviste.ro

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.