January 26, 2020
News Ticker

Viceprimarul Târgoviștei, Monica Ilie, purtător de cuvânt PSD Dâmbovița, reacție la scrisoarea lui Adrian Țuțuianu

Consider că sunt momente în care trebuie, dincolo de interesele personale, să ai curajul să recunoști că lucrurile nu se îndreaptă într-o direcție corectă, și să iei atitudine. Este salutară decizia celor trei semnatari ai scrisorii adresate domnului Liviu Dragnea și întregului partid, de altfel, de a pune in discuție aspecte care au avut efecte negative asupra imaginii și funcționării corecte a PSD, în ultima perioadă. Atacurile tot mai dese, venite din partea societății civile, în special, devin din ce în ce mai agresive și îl vizează, în permanență, pe liderul partidului care, de ceva vreme, se află, cu mult, sub cota de incredere a partidului.
Toate rezultatele guvernării PSD, multe dintre ele excelente, sunt, fie acoperite de scandaluri care nu folosesc țării, fie slab gestionate din perspectiva comunicării publice.
Am remarcat prezentarea sistematică și obiectivă a scrisorii respective, iar modul de abordare dovedește o viziune realistă care aduce în discuție probleme ce trenează de multă vreme și care, din pacate, nu și-au găsit rezolvare până în acest moment. Sunt convinsă că responsabilitatea dovedită a liderilor implicați în acest demers, buna credință și dorința de a găsi soluții potrivite și corecte, vor face ca România să nu devină o țară izolată, iar PSD să dovedească, încă o dată, că este singurul partid care poate guverna această țară, spre folosul românilor, așa cum a facut-o și până acum.

Monica Ilie -Viceprimarul Municipiului Târgoviște și purtator de cuvânt PSD Dâmbovița

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.