January 21, 2021
News Ticker

Primarul Comunei Voinești, Gabriel Sandu, Vicepreședinte PSD Dâmbovița, reacție la scrisoarea lui Adrian Țuțuianu

Încă de acum 4 ani, mi-am exprimat fără teamă punctul de vedere vizavi de candidatura lui Liviu Dragnea pentru șefia PSD: „Oricine în afară de Dragnea”! De atunci, am intuit că partidul nostru, clădit cu multă trudă și profesionalism politic, riscă să o apuce pe o pantă greșită.
În aceste zile de tensiune internă, când problemele din sânul PSD au ieșit la suprafață, ca primar și vicepreședinte al PSD Dâmbovița, susțin demersul curajos al liderului Organizației, senatorul Adrian Țuțuianu, care i-a solicitat șefului PSD, Liviu Dragnea, să facă un pas înapoi și să renunțe la funcțiile pe care le ocupă.
Consider că inițiativa absolut democratică a liderilor PSD Adrian Țuțuianu, Gabriela Firea și Paul Stănescu este bine întemeiată și se bazează pe argumente adunate din teritoriu.
Acest demers va avea ca rezultat întărirea Partidului Social Democrat, cea mai mare formațiune politică din România. Liviu Dragnea trebuie să plece! A arătat ce este în stare să facă, iar partidul a început să scadă în sondaje. Tocmai de aceea îi cerem să se retragă!

Gabriel Sandu – Primaul Comunei Voinești, Vicepreședinte PSD Dâmbovița

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1