February 19, 2020
News Ticker

Chindia Târgoviște înfruntă, la Mioveni, campioana CFR Cluj in “16” – imile Cupei României

Chindia Târgoviște a reușit să acceadă în faza 16-imilor de finală ale Cupei României! Băieții noștri au trecut marți, cu scorul de 2-1, de divizionara C, Flacăra Moreni, în urma golurilor înscrise de Daniel Florea.

Elevii lui Viorel Moldovan au fost conduși la Moreni, după golul lui Roman, înscris în ultimul minut al primei reprize. Florea a fost eroul Chindiei! Târgovișteanul a salvat un penalty ratat de Cristi Cherchez, în minutul 83, după ce mingea a fost respinsă de portarul echipei adverse chiar în fața sa. Golul care a adus calificarea echipei nostre a fost marcat în minutul 96, după o fază frumoasă construită de la mijlocul terenului.

Așadar, Chindia Târgoviște trece în următoarea fază a Cupei, acolo unde va avea o adversară mult mai dificilă, o echipă de tradiție din fotbalul românesc, campioana României  CFR Cluj. Meciul se va disputa miercuri, 26 septembrie, de la ora 21.30, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, în nocturnă. Partida va fi televizată de Digi Sport 1. 

Până atunci, târgoviștenii trebuie să se concentreze la disputa de duminică, pe care o vor susține împotriva celor de la Farul Constanța. Partida se va juca pe Eugen Popescu, pe 23 septembrie, de la ora 11.00 și în direct la Digi Sport.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.