June 17, 2019
News Ticker

Exclusiv! Află cine candidează la alegerile pentru șefia PNL Târgoviște

Sâmbătă, 6 octombrie, este dată stabilită pentru organizarea Conferinței Municipale de Alegeri la PNL Târgoviște, până în prezent, 2 liberali anunțându-și intenția de depunere a candidaturii. Claudiu Vasile, perceput ca fiind “omul lui Grozavu” (nr- Gabriel Grozavu – președinte interimar PNL Dâmbovița) și Aurelian Cotinescu, om de afaceri târgoviștean, cu state vechi în PNL Dâmbovița.

Pe de altă parte, cresc nemulțumirile “taberei” PDL -iste, după ce mai mulți lideri importanți au ales, voit sau mai puțin voit, să nu mai activeze politic.

Am mai rămas câțiva dintre foștii PDL-iști ! Adi Stan și-a dat demisia din Consiliul Județean, Jean Popescu n-a mai trecut de multă vreme pe la partid, la fel și Vlăduț Drugă, astfel încât, încet-încet, PNL-iștii au acaparat conducerea partidului. Grozavu a dat din coate și a ajuns președinte, Plăiașu e secretar executiv, Mirabela Pascoveanu a ajuns trezorier, Adrian Mocanu a fost pus șef la tineret iar Claudiu Vasile e contabil. La Târgoviște, scenariul previzibil e următorul: Îl lăsă pe Cotinescu să-și rupă gâtul la europarlamentare și vine Grozavu, Salvatore della Patria, cel mai bun candidat la Primăria Târgoviște. C-așa vrea Orban ! Toți îl regretăm pe Caraveteanu, ca să nu mai spun că nici nu știm dacă mai avem 5 primari ! Cât despre alegerile la județ, cele mai mari șanse le-ar avea Sorin Ion, dacă își va depune candidatura, urmat de Virgil Guran“, ne-a mărturisit, sub protecția anonimatului, unul dintre liderii PNL, nemulțumit de situația actuală.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.