June 18, 2019
News Ticker

Dumnezeu să-l ierte! Fostul lider PRM și director al Direcției pentru Protecția Copilului, Corneliu Voica, s-a înalțat la ceruri

Fostul președinte PRM Dâmbovița și director al Direcției Județene pentru Protecția Copilului Dâmbovița, Corneliu Voica, a trecut la cele veșnice. Fire blândă și prietenoasă, cu bun simț și respectuos, Corneliu Voica a fost un OM deosebit, extrem de apreciat de colegi și responsabil, indiferent de domeniul în care a activat.

Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Luni – exact acum 2 ani, în jurul orei 22,00 – tata ne sună să ne spună că mama a plecat dintre noi. Era 15 August 2018, Adormirea Maicii Domnului, zi de sărbătoare plină de bucurie sfântă în care se prăznuiește mutarea la viața veșnică a Maicii Domnului. Luni – după exact 2 ani, tot în jurul orei 22,00 – o persoană foarte apropiată sufletește de familia noastră, Claudiu, ne-a sunat să ne spună că tata a trecut la cele veșnice. În luna mai a fost diagnosticat cu o boală care s-a dovedit tăcută, rapidă și necruțătoare. De când am aflat – noi, familia – ne-am gândit că totul se va clarifica de Sfânta Maria Mare, se vor lămuri lucrurile în această zi de bucurie sfântă în care prăznuim mutarea la viața veșnică a Maicii Vieții. Și așa a fost… Așa ar fi trebuit să fie, cunoscându-i pe tata și pe mama… Toți cei care l-au cunoscut, iubit și respectat pot veni să-i aducă un ultim omagiu la Capela Bisericii Stolnicul din Târgoviște începând de azi, 14 august 2018, ora 18,00. Slujba de înmormântare va avea loc joi, 16 august 2018, la 10,30 la Biserica Stolnicul din Târgoviște.”

Ionuț Voica – fiul regretatului Corneliu Voica

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.