February 23, 2019
News Ticker

Respect Maxim! Târgovișteanca Sorana Cârstea, donație de 75.000 lei pentru Spitalul Județean


Sorana Carstea

Gest superb al târgoviștencei Sorana Carstea! Prin intermediul Fundației Salvați Copiii, super jucătoarea de tenis de câmp a donat Secției de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște un incubator pentru salvarea nou născuților în valoare de 75.000 lei.

La eveniment au participat Sorana Carstea, Ștefania Mircea – managerul Fundației Salvați Copiii, Claudiu Dumitrescu – managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, dr. Roxana Aldea – șeful Secției de Neonatologie, Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, deputatul Carmen Holban – membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților și Vicepreședinte PSD Dâmbovița, Doina Boboaca – consilier local municipal PSD Târgoviște.

Târgovișteanca Sorana Carstea, a donat Secției de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgentă Târgoviște un incubator performant, în valoare de 75.000 lei, incubator care este vital pentru salvarea nou-născuților.
Felicitări pentru gestul deosebit #SoranaCarstea
”, a mărturisit Luciana Cristea – Vicepreședinele Consiliului Județean Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.