February 21, 2019
News Ticker

“Mă întorc ACASĂ!” Tudorică Răducanu, ales președintele Partidei Romilor Pro Europa Târgoviște


Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit Conferința Municipală de Alegeri a Partidei Romilor Pro Europa Târgoviște, în prezența a aproape 800 de delegați, a liderului național al Partidei Romilor, fostul deputat Nicolae Păun, și a președintelui Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița, Vasile Moise. În calitate de invitați au participat și primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan – președinte PSD Târgoviște și secretar executiv PSD Dâmbovița, viceprimarii Târgoviștei – Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, șeful de Cabinet al Primarului – Cosmin Bozieru (ex – viceprimarul Târgoviștei) și Vlad Oprea – ex viceprimarul Orașului Titu.

Amfitrionul reuniunii a fost Vasile Apostol (ex – director adjunct al Direcției de Asistență Socială din Primăria Târgoviște), actual director al tuturor Unităților Spitalicești din Primăria Generală a Capitalei, care a subliniat meritele lui Tudorica Răducanu în apărarea intereselor comunității rome din Târgoviște, fostul viceprimar fiind unicul candidat la șefia Partidei Romilor Pro Europa Târgoviște.

Astăzi, la chemarea dvs, mă întorc ACASĂ ! Acasă, în rândul organizației din care, din păcate, în iunie 2016, am decis să mă retrag. Rezultatele alegerilor locale din iunie 2016, eșecul nostru, au fost elemente pentru care am ales să părăsesc organizația. Deși mi-am dat demisia, nu am abandonat niciodată interesele comunității de romi din Municipiul Târgoviște, pe care le-am susținut în continuare, însă din alte poziții. Am reprezentat comunitatea de romi în Consiliul Local Târgoviște prin 2 mandate de consilier local și o perioadă de 3 luni – viceprimar al Municipiului. Din aceste poziții publice am susținut dezvoltarea comunității de romi în sectoarele prioritare : educație, sănătate, locuințe, infrastructură, însă mai sunt multe de făcut“, a declarat Tudorica Răducanu, ales președinte al Partidei Romilor Pro Europa Târgoviște.

De remarcat că, în discursul său, Nicolae Păun a militat în favoarea reconcilierii relației Răducanu – Moise și și-a cerut scuze asistenței pentru deteriorarea imaginii Partidei Romilor după acuzațiile de corupție formulate de DNA la adresa președintelui Partidei Romilor.

Noua echipă de conducere a PRPE Târgoviște este următoarea :

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.