April 19, 2024
News Ticker

Arhiepiscopia Târgoviştei! Daruri pentru copii de Ziua Internațională a Copilului

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, la inițiativa și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, prin intermediul Sectorului Social-Filantropic al Centrului nostru Eparhial, au fost oferite daruri copiilor din cadrul Complexului de servicii sociale Floare de Colț și din cadrul Asociației Surzilor din Târgoviște. Acestea au constat din ducliuri, articole sportive și rechizite școlare.

La Găești, parohiile Sf. Ioan și Sf. Nicolae au oferit daruri, constând din jucării și îmbrăcăminte, copiilor îngrijiți în cadrul Apartamentului social protejat Sf. Ier. Nicolae al Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

În Protoieria Târgoviște Sud, Parohia Bilciurești a oferit cadouri, constând din cărți, copiilor de la școala din localitate.

Și în alte parohii ale Eparhiei noastre sunt oferite daruri copiilor, în semn de apreciere, încurajare și bucurie, pentru că, așa cum spunea în mesajul emis cu acest prilej Înaltpreasfinția Sa, Ziua Internațională a Copilului reprezintă un prilej de a-I mulțumi cu recunoștință Bunului Dumnezeu pentru acest mare dar al lumii noastre reprezentat de copii, simbol al milostivirii pline de iubire a Tatălui ceresc…apreciind importanța pe care copiii o au pentru prezentul și viitorul lumii noastre, precum și faptul că ei aduc bucurie, lumină și speranță acolo unde ei trăiesc și cresc, întru sprijinirea lumii noastre de mâine.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1