March 21, 2019
News Ticker

Exclusiv! Târgovișteanul Florin Ionete, ales Vicepreședinte regional al Asociației Naționale a Tinerilor Aleși Locali


Consilierul local municipal PSD Târgovişte, Florin Ionete – vicepreşedinte PES Activists Dâmboviţa, a fost ales Vicepreședinte Regiunea Sud Muntenia al Asociației Naționale a Tinerilor Aleși Locali (ANTAL), urmare a desfășurării Forumului Tinerilor Aleși Locali, eveniment care s-a derulat în Capitală, la Camera de Comerț și Industrie a României.

Alături de Florin Ionete, județul Dâmbovița a fost reprezentat la această reuniune și de către Ciprian Amuza – Președinte PES Activists Dâmbovița și Ambasador Pactul pentru Tineri în România, invitat de onoare.

Asociația Națională a Tinerilor Aleși Locali (ANTAL) dorește să reunească într-un cadru juridic aleșii locali sub 40 de ani, pentru a împărtăși idei, nevoi, probleme și oportunități de dezvoltare durabilă a comunitațior pe care le reprezintă.

Forumul Național al Tinerilor Aleși Locali a reunit actorii relevanți, de astăzi și de mâine, într-o dezbatere activă, în afara tipiculu administrativ, oferind posibilitatea tinerilor aleși locali să facă schimb de idei și să se conecteze pentru a crea proiecte de dezvoltare durabilă a comunităților pe care le reprezintă.

Facebook Comments

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.