February 21, 2019
News Ticker

Prietenii Lecturii! OFSD Dâmboviţa, la Şcoala Gimnazială Decindeni – Dragomireşti


Organizatia de Femei a PSD Dambovita a răspuns prezent la invitația cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Decindeni, din Comuna Dragomirești, de a participa la acțiunea de promovare a lecturii cu titlul “PRIETENII LECTURII“.

Într-o atmosferă plăcută, copiii ne-au prezentat lecturile lor favorite, au citit și au interpretat diverse roluri din piesele de teatru pe care le îndrăgesc.

M-am bucurat enorm să văd pasiunea cu care acești copii vorbesc despre plăcerea de a citi.

Eforturile micuților au fost răsplătite cu diplome, cărți și dulciuri.

Împreună cu mine la această activitate s-a aflat deputatul Oana Vlăducă și consilierul județean Ruxandra Mădălina Dragomir.

Organizația de Femei a PSD Dâmbovița susține și sprijină cu tărie orice inițiativă care are drept scop educația și formarea tinerilor.

Un gând bun și felicitări cadrelor didactice coordonatoare ale proiectului: Olteanu Soruna, Rinca Simona, Onete Adriana, Stanca Mihaela, Dragomir Alice, Ilie Irina, dar și domnului Dragomir Cristian, directorul Școlii Gimnaziale Decindeni si dnei bibliotecar, Calin Elisabeta.

Pentru implicarea deosebită în susținerea proiectelor de infrastructură școlară îi mulțumesc domnului primar Dragoș Vlădulescu, care și astăzi a fost alături de membrii comunității.

Felicitări și Succes tuturor!

Claudia Gilia, deputat PSD, Presedinte OFSD Dambovita

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.