May 30, 2020
News Ticker

Liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, salută și susține nemulțumirea Asociației Turistice Padina – Peștera

ALDE Dambovita saluta achitarea lui Tăriceanu

O dată cu atestarea Zonei Peștera-Padina, din comuna dâmbovițeană Moroeni, ca staţiune turistică de interes național am crezut cu toții că populația va conștientiza importanța impactului economic, social și cultural în ceea ce privește dezvoltarea acesteia din punct de vedere turistic!

În calitate de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate si președinte al filialei ALDE Dâmbovița salut și susțin public nemulțumirea Asociației Turistice Peștera-Padina față de turiștii care nu dau dovadă de comportament civic în păstrarea unui mediu curat și sănătos. Am convingerea că administrația Parcului Natural Bucegi și organele abilitate să aplice legea se vor implica activ ca aceste fapte antisociale să nu se mai repete.

De asemenea, ALDE Dâmbovița se alătură demersurilor initiate de parlamentarii dâmbovițeni și susține comunitatea locală prin sprijinirea proiectelor de investiții pentru atragerea de finanțări din fonduri europene pentru promovarea zonei Moroeni-Padina-Peștera care să determine o creştere a numărului turiştilor de pe piaţa națională și internațională.

Întru-cât protecţia mediului constituie o prioritate a dezvoltării economico-sociale ce are ca scop obţinerea unui mediu curat şi sănătos, care să nu afecteze posibilităţile de dezvoltare a generaţiilor viitoare, ALDE Dâmbovița va demara în acest sens, în perioada următoare, o campanie de educare și conștientizare, în  rândul elevilor și studenților din Dâmbovița, privind stoparea poluării şi menţinerea unui mediu curat şi primitor.

 

Președinte ALDE Dâmbovița

Ionel PETRE

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1