July 20, 2019
News Ticker

Exclusiv! Fostul deputat Ionut Savoiu, devastator la concursul pentru funcția de administrator public al Județului Dâmbovița

Chiar dacă a candidat singur la concursul organizat de Consiliul Judeteran Dâmbovița pentru funcția de administrator public al județului, fostul deputat PSD Dâmbovița, Ionuț Savoiu, i-a devastat pe membrii Comisiei de Organizare a Concursului, obținând note de netăgăduit la examenele susținute, 85 de puncte la proba scrisă (11 pagini !) și 100 de puncte la proba interviu, dovedind că are capacitatea de a ocupa această funcție cu succes.

Reamintim că ex-deputatul s-a retras, de bună voie și nesilit de nimeni, din Parlamentul României, deși a fost extrem de apreciat în calitate de vicelider de grup parlamentar PSD la Camera Deputaților și  de președinte de Comisie Parlamentară, dar și în calitate politică, de președinte interimar al Organizației Locale PSD Titu.

Facebook Comments

1 Comment

  1. Oare sunt note luate pe bune?? V-as povesti cum sunt aceste concursuri….dar cu siguranta va imaginati ca nu sunt,nu au fost si nu vor fi niciodata corecte !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.