April 23, 2019
News Ticker

O întâlnire CU SINE! Atelier Gratuit, cu Ramona Ungureanu, la Biokinetica Târgoviște


De câte ori ne-am luat cu viața și am uitat de noi, de timpul nostru, de ce ne place să facem sau de ce vrem?

Acest atelier de dezvoltare personală este ocazia perfectă să te rupi de cotidian și să îți acorzi două ore doar pentru tine.

Folosind instrumentele de coaching Points of You™, The Coaching Game și Punctum, te vei putea uita dintr-o nouă perspectivă la prezentul din viața ta și vei putea determina care îți sunt prioritățile și dorințele în direcția cărora nu ai făcut niciun pas și către care totuși a venit timpul să acționezi.

Despre COACHING: Coaching-ul este un proces de dezvoltare prin care un individ este susținut pentru a atinge un rezultat specific de natură personală sau profesională. Termenului de COACHING poate fi folosit și cu sensul de ANTRENOR. Un coach este pregătit să își susțină clientul, prin tehnica întrebărilor, pentru a-și găsi propriile soluții la probleme care îl opresc din a fi productiv, eficient, fericit, împăcat cu sine și cu cei din jur.

COACHING-UL își are sorgintea în cuvântul de origine ungară “kocși” care înseamnă “trăsura” și este afiliată ideii de transport. Într-un mod simplu și isteț, am putea defini COACHING-ul ca activitatea de însoțire a unui individ din punctul din viața în care se afla, către punctul în care își dorește să ajungă.

Despre Ramona Ungureanu: peste 18 ani de activitate profesională din care 14 ani petrecuți în resurse umane, pasionată de dezvoltarea personală, trainer certificat, life coach acreditat.

Avem 20 de locuri disponibile! Înscrierile se fac prin mesaj individual sau la email ramona@smarthr.biz, cu confirmare cu o săptămână înainte de eveniment. Te rog să te îmbraci comod și să vii relaxat/ă 🙂 O să ai o întâlnire minunată.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.