February 21, 2019
News Ticker

Ex – deputatul Ionuț Săvoiu salută demersul deputatului Corneliu Ștefan


Programul Național de Cadastru și Carte Funciară este extrem de important deoarece propunerea deputatului Corneliu Ștefan sprijină autoritățile locale care și–au asumat responsabilitatea derulării unui astfel de proiect în cadru PNCCF și angajamentel acestora față de furnizorii de servicii în domeniu.

Este lăudabil demersul parlamnetarului nostru care a sesizat faptul că regulamentul privind procedura de plată destinată cofinanţării lucrărilor de cadastru şi înregistrare sistematică, în lucru de mai bine de doi ani, poate să fie urgentată și îmbunătățită.

Totodată doresc să semanlez și faptul că în cadrul normativ care însoțește programul în discuție derulat de ANCPI este mai mult decât necesară după doi-trei  ani de implementare de o regândire a întregului mecanism de derulare mai ales că se apropie împlemnatrea axei 11 din POR unde peste 650 de UAT uri vor beneficia de finanțare de la UE pe subiectul înregistrării sistematice și trebuie evitat riscul unei întârzieri sau dezangajări a absorbție de fonduri europene pe un subiect atât de important pentru economia și buna administrare a țării. ”, ne-a declarat Ionuț Savoiu – ex deputat PSD de Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.