February 21, 2019
News Ticker

Sorin Ion, victima unor abuzuri ale Ministerului?! Liderul PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, sare în aparărea inspectorului școlar județean


Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, sare în apărarea inspectorului școlar județean, prof. Sorin Ion, ce pare a fi o victimă a abuzurilor conducerii Ministerului Educației Naționale, decisă să înlocuiască toți șefii Inspectoratelor Școlare Județene din țară cu membrii de partid ai coaliției de guvernământ.

Trag un semnal de alarmă vizavi de învățământul românesc ! Un coleg de-al nostru, inspectorul școlar general, dl.prof. Sorin Ion, în opinia mea, cel mai bun inspector școlar general pe care l-a avut județul, cel puțin de când am eu cunoștință de această poziție, este vânat cu acel calificativ alături de alți colegi de-ai domniei sale din țară. Este amenințat de fiecare dată când li se oferă prilejul celor din conducerea Ministerului Educației Naționale și, în ultima perioadă, este tot mai agasat, tot mai speriat de către conducerea Ministerului privind activitatea domniei sale. Apelez și la colegii mei, poate pe linia unor interpelări parlamentare, să încerce să oprească aceste abuzuri. Trag speranța că profesorul Sorin Ion își va continua activitatea în fruntea Inspectoratului Școlar Județean la nivelul pe care l-a făcut în ultima vreme, și anume la superlativ“, a declarat Marius Caravețeanu – Președinte PNL Dâmbovița.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.