February 20, 2020
News Ticker

Slăbiciune sau maturitate politică?! Preda & Caracota scapă! Caravețeanu nu va cere excluderea parlamentarilor ostili

Liderul PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, invitat la Riposta!, la Columna TV, alături de senatorii Florin Cîțu – Președintele Comisiei Economice din Senat și vicepreședinte PNL, și Răducu Filipescu – ex președintele Consiliului Județean Călărași, vicepreședinte PNL Regiunea Sud Muntenia, a declarat că nu va cere excluderea din partid a celor doi parlamentari ostili președintelui liberal, senatorul Iancu Caracotă și deputatul Cezar Preda.

Nu voi cere excluderea lor din partid! Cel puțin eu n-o voi face, chiar dacă cei doi parlamentari dau dovadă de o atitudine ostilă față de mine. Să sperăm că vor reveni la sentimente mai bune și vom reuși să facem, într-adevăr, la Dâmbovița, o echipă puternică“, a mărturisit Marius Caravețeanu.

De altfel, imediat după câștigarea alegerilor pentru șefia PNL Dâmbovița de către Marius Caravețeanu în dauna lui Iancu Caracota, între cele 2 tabere au apărut fricțiuni, parlamentării dâmbovițeni liberali aliindu-se împotriva președintelui, cu schimburi mai mult sau mai puțin dure de replici între cei 3 “combatanți”.

Caravețeanu este acuzat de adoptarea unor măsuri radicale îndreptate împotriva unor organizații locale neperformante (vezi cazul Neli Ion – Târgoviște și cazul Moreni), de partea cealaltă, Preda & Caracota sunt reclamați pentru neimplicarea în acțiunile Organizației Județene, absență de la activități și întâlniri cu presa locală în alte locații decât în sediul partidului, în condițiile în care cei 2 au ajuns în Parlament (și) cu sprijinul lui Marius Caravețeanu & Co.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.