February 18, 2019
News Ticker

Primarul Târgoviștei a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență


Din nou precipitațiile sub formă de ninsoare căzute noaptea trecută și în prima parte a zilei, au impus intervenția utilajelor de deszăpezire. S-a acționat începând cu orele 04.00, iar personalul care a participat la îndepărtarea zăpezii din zona unităților școlare, a intrat în dispozitiv la orele 05.00.

În acest context, în această dimineață, am convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență, în cadrul căruia am analizat situația existentă la nivelul municipiului Târgoviște.

După codul galben de ninsoare, până pe 2 martie, orele 20.00, ne vom confrunta cu un cod portocaliu de ger, cu temperaturi minime care se vor încadra între -22 (izolat -25 de grade) și -12 grade, și temperaturi maxime care nu vor depăși -6 grade.

Și în aceste condiții, activitatea de curățare și îndepărtare a zăpezii va continua până la înlăturarea completă a efectelor ninsorii, cu mențiunea că nu se poate interveni peste tot, în același timp.”, a mărturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.