February 18, 2019
News Ticker

Vizitaţi meleagurile dâmboviţene! Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la Târgul de Turism al României


În perioada 22 – 25 februarie 2018, judeţul nostru este reprezentat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la Târgul de Turism al României, eveniment expozițional de impact național, organizat la Centrul Romexpo București. Printre alte atracţii turistice, în cadrul evenimentului sunt promovate Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, Peştera Ialomiţei, Zimbrăria Neagra, Palatul Brâncovenesc Potlogi şi Casa Gravor “Gabriel Popescu” din comuna Vulcana – Pandele.

La acest eveniment, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost reprezentat de consilierii Mugurel Dragomir, Ruxandra Pavel și Anda Gagiu.

Vizitatorii stand-ului de prezentare al judeţului Dâmboviţa au primit materiale de promovare cu principalele obiective turistice ale judeţului şi informaţii suplimentare privind locaţiile mai puţin cunoscute din zonă şi posibilităţile de cazare.

Menționăm că participarea la Târgul de Turism al României a reprezentat o bună oportunitate pentru a readuce în atenţia potenţialilor turişti principalele puncte de atracţie ale judeţului Dâmboviţa.

Biroul Comunicare, Relaţii Externe al Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.