April 24, 2019
News Ticker

“Salvator din Pasiune!” Reuniune cu voluntarii IGSU


Programul de voluntariat “Salvator din pasiune” rămâne o prioritate instituțională, fiind un proiect de succes prin care societatea civilă participă activ la gestionarea urgențelor din România. În mai puțin de 2 ani, peste 1.600 de voluntari au călcat pragul unităților de pompieri.

La sediul IGSU, a avut loc una dintre întâlnirile periodice pe care conducerea inspectoratului general le are cu voluntarii din toată țara, pentru a eficientiza permanent această activitate. De asemenea, evenimentul s-a bucurat de participarea șefului Departamentului pentru Situații de Urgență și consilierului prim-ministrului, pentru probleme legate de managementul situațiilor de urgență.

Voluntarii împreună cu coordonatorii de la nivel teritorial au prezentat o serie de aspecte importante care au influențat activitatea desfășurată în inspectoratele pentru situații de urgență.

Totodată, în cadrul ședinței au fost stabilite principalele demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care voluntarii participă alături de pompierii militari în misiunile de salvare și protejare a comunităților.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.