February 18, 2019
News Ticker

“Cum să creștem sănătoși!” Proiect național de promovare a unui stil de viață sănătos, inaugurat în Arhiepiscopia Târgoviștei


Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, la Grădinița nr. 2 din Târgoviște a fost inaugurat proiectul national de promovare a unui stil de viaţă sănătos, destinat preşcolarilor, intitulat „Cum să creştem sănătoşi”.
El se desfășoară, în premieră pe țară, pe parcursul acestui an școlar, fiind derulat de către Arhiepiscopia Târgoviștei, împreună cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog – Dâmboviţa, Asociaţia „Centrul Socio – Cultural Communio” -Târgovişte, Casa Corpului Didactic – Dâmboviţa şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa.
Suportul de curs, tipărit, necesar acestui proiect, a fost oferit de către Eparhia noastră, împreună cu Asociaţia „Centrul Socio – Cultural Communio” Târgovişte.
Scopul demersului este acela de a forma deprinderi de viaţă sănătoasă preşcolarilor, prin intermediul unei maniere de viaţă și a comportamentelor sănătoase, prin intermediul jocului și al activităților practice.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.