February 18, 2019
News Ticker

Liderul PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, întâlnire cu sindicatele din industria de apărare


Președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a avut o întâlnire cu liderii de sindicat din industria națională de apărare, tema discuțiilor fiind revitalizarea acestui segment important al economiei naționale prin participarea la înzestrarea Armatei Române.

Am continuat, în urmă cu câteva zile, dialogul cu sindicatele din industria națională de apărare, context în care am purtat discuții cu reprezentanții Uzinei Mecanice Mija, Uzinei Automecanice Moreni, Uzinei Mecanice Tohani, Uzinei Mecanice Cugir, Uzinei Mecanice Mizil și Uzinei Mecanice București.

Am convenit ca, în perioada următoare, să organizăm o întâlnire cu ministrul economiei, cu secretarul de stat responsabil cu industria de apărare, dar și cu membrii celor două comisii din Senat și Camera Deputaților.

Reafirm preocuparea mea ca toate firmele românești din industria de apărare să participe la programul de înzestrare al Armatei Române, revitalizând, astfel, industria națională de profil.”, a mărturisit senatorul Adrian Țuțuianu – Președinte PSD Dâmbovița.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.