February 18, 2019
News Ticker

3 parlamentari PSD și 4 primari dâmbovițeni, întâlnire de lucru cu Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș


3 parlamentari și 4 primari din județul Dâmbovița au avut o întâlnire de lucru cu Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Denes, la sediul Ministerului din Capitală pentru rezolvarea unor probleme legate de comunitățile pe care le reprezintă.

Am mers astăzi, împreună cu colegii mei – Titus Corlățean, senator, Corneliu Stefan, deputat, primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, primarii comunelor Buciumeni (Pavel Ion), Pietroșița (Ion Leonard Dicu), Șotânga (Stroe Constantin), la Ministerul Apelor și Pădurilor pentru o întâlnire de lucru cu ministrul Ioan Deneș și dna Adriana Petcu, secretar de stat.

Discuțiile abordate au vizat teme de interes major pentru județul Dâmbovița, respectiv:
* probleme de gospodărire a apelor în județul Dâmbovița * situația zonelor critice pe cursurile râurilor gestionate de ABA Argeș-Vedea, SGA Văcărești și APA Buzău-Ialomița, SGA Dâmbovița * prezentarea programelor de lucrări prin POIM * alimentarea cu apă a orașului Pucioasa și comunele limitrofe care au ca sursă de alimentare barajul Pucioasa.

Am convenit ca, în data de 30.03.2018, dl ministru Ioan Deneș și dna secretar de stat să efectueze o vizită în județul Dâmbovița pentru a analiza pe teren situația zonelor critice și nevoile de investiții, dată până la care va fi aprobat și bugetul Companiei Naționale Apele Române și vom avea un răspuns complet la solicitările făcute.

Le mulțumesc pentru disponibilitate si pentru implicare.”, a mărturisit senatorul Adrian Țuțuianu – președinte PSD Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.