January 22, 2019
News Ticker

In sfârșit, se face! Așa va arăta Centrul Comercial (MALL) de la Târgoviște


În linii mari, așa va arăta noul complex comercial (mall) din Târgoviște, fosta UM Gară.

Complexul va fi construit pe un teren pus la dispoziție de Consiliul Județean Dâmbovița, licitația pentru constituirea dreptului de superficie asupra terenului fiind câștigată de firma P.K. GRIZZLY S.R.L., parte a concernului Prime Kapital, la începutul lunii noiembrie 2017. La sfârșitul aceleiași luni a fost eliberat, de către Primăria Târgoviște, certificatul de urbanism aferent construirii noului complex comercial. Durata execuției, conform contractului încheiat cu Consiliul Județean Dâmbovița pe 17 noiembrie, este de 1 an și 9 luni.

Se estimează crearea a câtorva sute de locuri de muncă în faza de realizare a construcției precum și în faza de operare a centrului comercial. La acestea se adaugă regenerarea urbană a unei zone inaccesibile până acum târgoviștenilor.

Construcția, realizată pe un teren proprietatea Consiliului Județean, va avea regimul de înălțime S+P+M+1E+E tehnic și o suprafață desfășurată de aproximativ 70.000 mp (conform ultimelor modificări de proiect), urmând să asigure și câteva sute bune de noi locuri de muncă.”, a mărturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.