January 18, 2019
News Ticker

Viitorul ex-lider CJD, ironii la adresa liderului PSD: “Am demisionat înainte ca tovarășul Țuțuianu să supună la vot!”


Alexandru Oprea, viitorul fost Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, ex-secretar executiv și manager de campanie al PSD Dâmbovița, pare să nu uite așa ușor execuția politică la care a fost supus de către liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, lansând un contraatac persiflant la adresa fostului Ministru al Apărării Naționale,

Se impune o precizare foarte clară la ceea ce s-a întâmplat la ședința Biroului Permanent Județean și la reuniunea Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița : am demisionat ÎNAINTE ca tovarășul Țuțuianu să supună la vot retragerea sprijinului meu politic. De altfel, eu am depus, acum vreo 3 săptămâni, și o sesizare la Comisia Națională de Etică, în sensul că decizia mea de suspendară a fost adoptată nerespectând prevederile Statutului Partidului Social Democrat. Repet ce am declarat și la conferința de presă : eu am onoare și demnitate ! Dar am și răbdare și știu să aștept !”, ne-a mărturisit Alexandru Oprea, care a adăugat și că “ceea ce i s-a întâmplat lui Liviu Vasilescu nu este normal“.

Chestionat în privința viitorului său profesional, fostul președinte al administrației județene dâmbovițene ne-a precizat că “deocamdată, am delegat atribuțiile colegului meu, Alin Manole, până pe 14 februarie, când va avea loc ședința Consiliului Județean. Am primit oferte de angajare să conduc Parcul Industrial Moreni sau să fiu unul dintre directorii Companiei de Apă Dâmbovița Târgoviște. Le-am refuzat, pentru că vreau să activez în domeniul privat“.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.