January 18, 2019
News Ticker

Rotaract Club Târgoviște, donații pentru Centrul Social de Urgență Speranța din Târgoviște


Rotaract Club Târgoviște a desfășurat o activitate cu caracter umanitar ce a vizat persoanele fără adopost din municipiul Târgoviște. Este pentru al doilea an consecutiv când acest proiect al clubului se desfășoară în perioada mai rece a anului, când persoanele fără adăpost au mai multă nevoie de atenție din partea societății.

Acțiunea a fost una internă la care s-au alăturat și prietenii noștri din cluburile partenere , Rotary Club Târgoviște și Interact Club Târgoviște , și a constat în strângerea de donații, haine groase și încălțăminte, de la membrii celor 3 cluburi și redirecționarea către benefeciarii serviciilor sociale ale Centrului Socil de Urgență Speranță din Târgoviște.

Rotaract Club Târgoviște se identifică cu un grup de tineri menit să se implice în activități constructive din care pot învăța la orice pas câte ceva ajutând în același timp societatea din care fac parte și ne dorim să ne implicăm adânc în nevoile și atributele societății noastre, pe mai multe segmente: educație și cultură, sănătate, social și umanitar,dezvoltare personală și spirit civic. Acțiunea de astăzi s-a materializat din dorința noastră și a prietenilor noștri din cele două cluburi partenere de a veni în sprijinul semenilor noștri care au avut neșansa să facă parte din grupuri sociale care sunt supuse riscului de marginalizare socială, care în anotimpul rece au nevoii specifice perioadei în ceea ce privește vestimentația și protecția împotriva frigului, împreună din același impuls de a servi și a susține comunitatea din care facem parte.” – Echipa Rotaract Târgoviște

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.