June 14, 2024
News Ticker

Șoc în PSD Dâmbovița! Senatorul Adrian Țuțuianu, înlocuit de la șefia Organizației Județene?!


Presa națională (Antena 3 și stiripesurse) a dezvăluit intenția liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, de a scăpa de toți cei care s-au poziționat alături de fostul premier Mihai Tudose în conflictul cu președintele Camerei Deputaților.

După ce a scăpat cu bine de a 3-a criza guvernamentală, Liviu Dragnea, potrivit acelorași surse, ar trece la execuții politice. Primul pe lista neagră ar fi Nicolae Bădălău (președinte executiv PSD), care nici nu a fost inclus în echipa delegației PSD deplasată la consultări, la Palatul Cotroceni, pierzând și vicepreședinția Senatului în favoarea lui Adrian Țuțuianu.

În dizgrația lui Daddy ar fi intrat și Ecaterina Andronescu, ce a pierdut șefia Comisiei Parlamentare pentru Educație, dar și senatorul Adrian Țuțuianu, liderul PSD Dâmbovița, “vinovat” tot de susținerea fățișă a lui Mihai Tudose în conflictul cu Liviu Dragnea, neiertător după ce a fost înlocuit, fără niciun argument solid, din fruntea Ministerului Apărării Naționale, deși a demonstrat că reprezintă cel mai performant membru al Cabinetului Tudose.

Conform unor surse confidențiale, deputatul Rovana Plumb, Ministrul Fondurilor Europene, ar urma să preia conducerea Organizației Județene PSD Dâmbovița, una dintre cele mai valoroase din țară.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1