January 18, 2019
News Ticker

Judgement Day! Game of Thrones în PSD Dâmbovița! Adrian Țuțuianu vs.Alexandru Oprea sau PSD vs.CJD


Vineri, 2 februarie 2018, este Ziua Judecății în PSD Dâmbovița, în care Urzeala Tronurilor va ajunge la final! Sau cel puțin aproape de final, întrucât ultimul cuvânt, potrivit prevederilor statutare, îl va avea votul de la proxima ședința Comitetului Executiv Național.

Așadar, dubla reuniune de vineri, din sediul PSD Dâmbovița (Biroul Permanent Județean-ora 14:00, și Comitetul Executiv Județean – ora 17:00), va da un verdict în ceea ce privește conflictul de notorietate iscat între senatorul Adrian Țuțuianu – Președintele PSD Dâmbovița, și Alexandru Oprea – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Liderii PSD vor dezbate o informare privind ședința CExN derulată la începutul săptămânii, reuniune la care a participat senatorul Adrian Tutuianu, și vor vota propunerile pentru conducerea Consiliului Județean Dâmbovița.

Potrivit declarației secretarului executiv al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, la ședințe a fost invitat să participe și Alexandru Oprea, pentru a-și susține punctul de vedere și a se apăra în fața acuzațiilor de afectare a imaginii partidului și de contraperformantă la nivelul conducerii administrației județene.

Conform unor surse din tabăra lui Adrian Țuțuianu, noua formulă de conducere a Consiliului Județean Dâmbovița ar fi Daniel Comănescu – președinte, Luchiana Cristea și Alin Manole – vicepreședinți, Alexandru Oprea urmând să fie exclus din partid.

Conform unor surse din tabăra lui Alexandru Oprea, disputa de vineri ar sta sub semnul echilibrului, propunerea PSD Dâmbovița, de excludere din partid a liderului CJD, dacă va trece, ar urma să fie invalidată la ședința Comitetului Executiv Național, ori câștigată în instanța civilă.

PS: Riposta pe Net și Generația9 au încercat să-l contacteze telefonic pe liderul Partidului Social Democrat și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, pe ambele numere de telefon! În zadar, însă! Nouă nu ne-a răspuns!

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.