February 18, 2019
News Ticker

Primar PSD, atac la Revoluția Fiscală PSD: ” Localitățile sunt împinse spre faliment!”


Încerc fără succes sa găsesc cuvintele care sa descrie situația in care suntem puși noi, cei aleși din partea PSD, in aceasta perioada!

Dar nu reușesc!!! Chiar nu reușesc!

Stam cu capul plecat in fata cetatenilor, care pe buna dreptate, caută și ei răspunsuri la întrebările care ne macină pe toți și care cred ca eu, sau noi, avem răspuns la aceste întrebări!

Ei bine, nu avem răspunsuri! Ba mai mult, avem și noi multe alte întrebări!!!

In timp ce ei se cearta, habar nu am de ce, noi încercam sa încropim bugetele, ne străduim sa facem ceea ce am promis oamenilor, in condițiile in care datorită “revoluției” fiscale promovate de cei de la centru localitățile sunt ușor-ușor împinse spre faliment!!!

Nu știu câți din cei ce astăzi au tranșat soarta guvernului și poate a țării, sunt interesați de tragediile din cele 320 de orașe din Romania!!!

Nu știu pe câți interesează ca datorită reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10%, datorită modului in care se impozitează in acest an cei 400 mp curți construcții, datorită reintroducerii contributiei UAT-ului, de 10% din indemnizația persoanelor cu handicap, orașele pierd sume imense, echivalente cu bugetul de dezvoltare (in cazul nostru aproximativ 3,5 milioane lei!!!)

Mai cred ca nu interesează pe nimeni faptul ca, pentru a reduce pierderile suferite, unii dintre noi au mărit taxele și impozitele locale, cu riscul de a-și supăra cetățenii (bine, cei de sus tot pe noi o sa ne critice înainte de alegeri)

Dar, ca sa încheiem mai vesel, are idee cineva peste câte luni va cere Dragnea demisia următorului Prim-ministru marca PSD?!”, a mărturisit Constantin Ana – Primarul Orașului Pucioasa, vicepreședinte PSD Dâmbovița.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.