February 18, 2019
News Ticker

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan, scrisoare adresată liderului PNL, Marius Caravețeanu: “Ești într-o continuă eroare!”


”Constat cu surprindere că preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, în loc să se ocupe de problemele din organizaţia pe care o coordonează vremelnic, îşi dedică timpul analizării activităţii Partidului Social Democrat şi lansării unor speculaţii în mediul public. Probabil fiindcă a dispărut din Răcari ursul despre care primarul Marius Caraveţeanu vorbea la fiecare conferinţă de presă a PNL Dâmboviţa, era nevoie ca liderul liberalilor dâmboviţeni să-şi găsească o nouă „jucărie”!

Dragă Marius, şi mă adresez astfel pentru că, în trecut, am fost colegi de partid, în PSD, eşti într-o continuă eroare! Adrian Ţuţuianu a intrat pe o stradă cu sens unic, dar nu este înfundată, ci asfaltată, la fel cum sunt şi cele din oraşul Răcari, pe care Adrian Ţuţuianu le-a modernizat. Pentru oamenii de acolo, nu pentru primarul Marius Caraveţeanu! Tot Adrian Ţuţuianu şi echipa PSD vor rezolva şi celelalte probleme din Răcari, precum canalizarea la blocuri, asfalt în Colacu, poate chiar şi construirea unor blocuri ANL.

Te asigur, dragă Marius, că Adrian Ţuţuianu nu conduce PSD Dâmboviţa după principiul „Cine nu este cu noi, este împotriva noastră”. Acesta este sloganul pe care tu îl iubeşti şi l-ai pus în practică, decimând organizaţiile PNL Târgovişte, Moreni, Titu etc. I-ai eliminat, unul câte unul, pe toţi cei care ţi-au fost potrivnici. Şi asta nu este o speculaţie, este o realitate care se vede cu ochiul liber!

Noi, cei din echipa PSD Dâmboviţa condusă de senatorul Adrian Ţuţuianu, suntem preocupaţi zi de zi să punem în practică proiecte de dezvoltare, astfel încât oamenilor să le fie astăzi un pic mai bine decât ieri, iar mâine, un pic mai bine decât astăzi. Şi îi avem în vedere, ca întotdeauna, şi pe locuitorii oraşului Răcari, al cărui primar eşti şi pentru care nu ai realizat lucruri extraordinare! Politica nu înseamnă să ieşi public şi să lansezi tot soiul de poveşti, doar ca să fii luat în seamă, să se uite lumea la tine. Trebuie să vii cu proiecte, idei, soluţii, cu lucruri concrete. De vorbe, sunt sătui oamenii, inclusiv alegătorii tăi de la Răcari!

Te asigur, dragă Marius, că nu ţintesc funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa. Sunt mândru că fac parte din echipa lui Adrian Ţuţuianu, că sunt deputat al României şi că pot, astfel, să reprezint interesele dâmboviţenilor la cel mai înalt nivel. Ştiu că prin legăturile tale mediatice încerci să destabilizezi unitatea PSD Dâmboviţa, dar nu vei reuşi niciodată! Liberalii dâmboviţeni nu vor ajunge niciodată să aibă un lider destoinic şi dedicat ca Adrian Ţuţuianu şi nici nu vor avea forţa social-democraţilor! Probabil asta te roade cel mai mult şi faci ceea ce ştii mai bine: bagi băţul prin gard!”, a mărturisit deputatul Corneliu Ștefan – Vicepreședinte PSD Dâmbovița.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.