January 19, 2019
News Ticker

AJOFM Dâmboviţa! 300 de locuri de muncă pentru recoltare zmeură în Portugalia


300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeura) în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES

Selecția candidaților se va desfasura în două localitați din țară:

-Roman (județul Neamț) – 17 ianuarie 2018 – Complex Bradutul, Bulevardul Republicii nr.46, langa Liceul Tehnologic Vasile Sav (fostul Liceu nr.2);

-Brăila (județul Braila) – 19 ianuarie 2018 – Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), Bulevardul Independentei nr.282 (cu intrare din strada Galati).

Durata contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare.

Data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Cerințe: sunt solicitate persoane fară cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultura, cu experiența la recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Se oferă plata în avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de baza pentru culegatori zmeura fară ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna.

Limba straina: Constituie avantaj – cunoștințe de bază de limba engleză/spaniolă/portugheză, dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul in judetul Dâmbovița, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES – Valentina Soare, din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dâmbovița, telefon 0732100377, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în strainătate.

Înscrierea se realizează pe baza urmatoarelor documente:

-Copie CI/BI;

-Adeverință medicală (apt pentru munca în străinătate);

-CV EUROPASS în limba română.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 16.01.2018 pentru participarea la selectia de la Roman (jud. Neamt) si 18.01.2018 pentru participarea la selectia de la Braila (jud. Braila).

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.