January 22, 2019
News Ticker

Typhoon-ul Milagros Collar! CSM Târgoviște, calificare spectaculoasă în Derby-ul Balcanilor


Echipa feminină de volei, CSM Târgoviște, s-a calificat în optimile CEV Challenge CUP după ce a dispus, fără drept de apel, 3-0 (25-23, 25-16, 25-22), de formația bulgară Levski Sofia, în Derby-ul Balcanilor. Abordând confruntarea cu încredere și speranța după victoria din meciul tur (3-1), gruparea târgovisteană, antrenată de Guillermo Naranjo, a rezolvat rapid ecuația calificării în dauna echipei de la sud de Dunăre.

Cu Typhoon-ul Milagros Collar devastatoare, cu 17 puncte înscrise, CSM Târgoviște a izbutit o calificare spectaculoasă, în premieră postdecembristă, în optimile unei competiții continentale.În optimi, CSM Târgoviște va înfrunta puternica grupare Olympiacos SFP Piraeus, pe 25 ianuarie, la Atena, câștigătoare de 5 ori la rând a campionatului și a Cupei Greciei.

Radoslav Bakardzhiev – antrenor principal Levski Sofia : “În primul rând, aș vrea să felicit echipa din Târgoviște pentru victorie. Am jucat cât am putut de bine, am avut probleme la serviciu, am încercat să reglăm acest lucru în timpul meciului, dar, din păcate, nu am reușit.”

Miroslava Paskova – căpitan Levski Sofia :” Felicitări pentru CSM Târgoviște pentru calificare și mult succes în runda următoare. Avem jucătoare bune, dar foarte tinere și lipsite de experiență.”

Lenka Durr – libero CSM Târgoviște :”Vreau să felicit echipa Levski Sofia pentru replică dârză. Sunt jucătoare foarte tinere, cu mare potențial și le urez succes în campionatul intern. Suntem fericite că am câștigat și acest meci, sunt foarte entuziasmată, iar la Atena va fi alt joc.”

Guillermo Naranjo – antrenor principal CSM Târgoviște :”Am tratat și acest meci foarte serios, echipa din Bulgaria fiind foarte tânără, cu un foarte mare potențial. Experiența a făcut diferența și în meciul de la Târgoviște. Suntem foarte fericiți pentru că, prima dată în istoria clubului, ne-am calificat în optimile unei competiții europene.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.