January 22, 2019
News Ticker

Ex-viceprimarul orașului Titu, Teodor Rădoi, replică la valul de defăimări: “Vă desconsiderați în fața oamenilor!”


Câinele moare de drum lung…”

Văzând vălul de defăimări și acuzații aberante la adresa mea din ultimele zile, nu pot să nu mă întreb, probabil la fel ca mulți dintre dumneavoastră : “ De ce tocmai acum? “ … după ce am fost demis din funcția de viceprimar pentru că aveam “prea multe funcții”.

Acum aflu și eu că, de fapt eram urmărit și fotografiat de mai multe luni de zile, tot să se ivească vreun motiv … asta înseamnă PREMEDITARE ! Altfel nu concep cum o publicație online (pe care o voi acționa în instanță), scrie la comandă și publică o poză cu mașina mea parcată, în urmă cu 3 luni, lângă mașina altui om pe care nu l-am întâlnit în viața mea. Poza apare alături de o poveste demnă de filmele din regimul comunist, când oameni nevinovați erau acuzați că vând țara !

Cum pot eu să vând orașul Titu, este cumva de vânzare și nu știm noi ? Cine poate lua hotărârile importante într-un oraș, un viceprimar? sau un Consiliu Local, că putere legislativă și puse în practică de cea executivă condusă de un primar?

De asemenea, văd cum oameni care mă rugau cu lacrimi în ochi să uităm tot ce a fost rău și să reparăm totul, deși cu 30 de minute înainte semnaseră bucuroși demiterea mea din funcție, aruncă azi în fața dumneavoastră aspecte care țin de viața mea privată, prin care poate trece orice om care muncește și care, uneori, poate avea și perioade mai dificile:

– un litigiu de muncă apărut după ce am ajutat un om să predea repede o gestiune veche de peste 20 de ani pe care nimeni nu vroia să o preia și, din cauza unui inventar la care nu am participat, s-a ajuns la unele neînțelegeri care au fost soluționate în instanța civilă, cea care a decis, în urma expertizei, că pretențiile angajatorului sunt justificate în proporție de doar 10% din cele inițiale

– eșalonarea unor credite bancare la care s-a întârziat cu plata ratelor, așa cum se întâmplă la sute de mii de români, din cauza unor perioade mai dificile din viață știute doar de mine și de familia mea

– o demisie și o cerere de renunțare la o funcție de administrator al unei firme care nu mai funcționa de peste 3 ani (un fost magazin IT) depuse înainte de a deveni viceprimar la Registrul Comerțului și publicate în Monitorul Oficial, dar întârziate de opoziția Direcției de Finanțe, opoziție respinsă, ulterior, de instanță.

Pentru ce tot acest linsaj la adresa mea ? Nu mai sunt alte probleme în oraș decât viața privată a unui fost viceprimar? Pentru ce sunt folosite toate aceste metode securiste de intimidare a mea și a familiei mele ? Oare pentru că sunt primul tânăr din acest oraș care a deținut o funcție publică și a avut curajul să iasă dintr-un grup de interese transpartinic, cu relații de “prietenie” și colaborare între toate partidele, care funcționează de zeci de ani în Titu ?

Tuturor celor care se leagă de mine și de familia mea le spun doar atât : oricât de mulți bani veți cheltui să deformați realitatea, nu veți reuși decât să vă desconsiderați în fața oamenilor ! Eu nu am nimic de pierdut și nimic de ascuns, însă alții se pare că au, din moment ce recurg la astfel de acțiuni disperate, dar foarte bine coordonate, împotriva unui singur om! Vă este frică de ceva?

 Teodor Rădoi – Ex viceprimar Titu

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.